torstai 18. helmikuuta 2010

Aina on joku kuume!

Uutta Facebook-ryhmää lainatakseni: naisella on aina joku kuume. Viimeisen vuoden aikana sykleissä havaittu seuraavia: JÄRKYTTÄVÄ vauvakuume, lastenvaatekuume, sisustuskuume, kenkäkuume, omavaate-kuume, asustekuume, treenivaatekuume. Päällä on enää kenkä-,omavaate- ja asustekuume. Päätin esitellä kenkäkuumeen viimeaikaisia tuotoksia, sekä helmiostokset kampaamosta. Mainittakoon, että kaikki ovat ale-tuotteita. Kovin kovin harvoin ostan mitään "täysihintaista".





Nilkkurit, Aleksi 13 & Avokkaat, OIS, Aleksi 13









Pakollinen teinix-vahvistus kenkävalikoimaan, Spirit Store, Aleksi 13








Saappaat, SOKOS






Sekä surkean päänahkani pelastaja: Bio + original, special shampoo. Hilseshampoona mainostettu, mutta myyjätäti sanoi tämän tepsivän lähes kaikkiin hiuspohjan ongelmiin. Minullahan kutittaa ja tekee vaikka mitä. Ja jo kahden pesun jälkeen huomasin eron, uskomatonta.

Minulla on myös nopeasti likaantuvat, sekä helposti takkuuntuvat hiukset. Kun kampaamotäti suositteli Bonacuren hiuksiin jätettävää hoitoainetta, melkein nauratti: tuohan menee koko pullo kerralla. Minun hiukseni kun muistuttavat pesun jälkeen yhtä tuhnupalloa, jos ei hoitoainetta laita. Skeptisenä ostin, mutta sehän toimi! Ei tarvinnut laittaa paljon ja selväksi lähti ilman kyyneleitä. Halleluja. Ja vielä kaiken lisäksi: tuoksuu TAIVAALLISELLE! Tuoksufriikki kiittää.


8 kommenttia:

  1. Iiiiik! Ihania kenkiä!!!! Varsinkin nuo avokkaat pisti silmiin, semmoset voisin huolia. :) Onko kaupungissa kovastikin kenkiä alessa, tartteeko lähtä shoppailee...? ;)

    VastaaPoista
  2. Mooi!! Täällä heti ja tulen jatkossakin :) Ihana päästä lukemaan teidän elämästä <3 Halit!

    VastaaPoista
  3. Mullon just tuota bonacurea, jotta pysyis tää blonditukka kondiksessa. Ja se on todella hyvää! Käytän sitä kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen ja myös kuiviin hiuksiin lisäilen latvoihin.
    Kiva tää sun blogi :)

    VastaaPoista
  4. Ynteiseloni Bonacuren latvahoidon kanssa on kestänyt jo vuosikymmenen. Ilman ei enää tule toimeen. Laatukamaa, hyvä valinta!

    Ja pirun hyvännäköisiä kenkiä sulla muuten. Australiassa on myös tosi hyviä kohtuuhintaisia vaate- ja kenkäkauppoja ja ostaisin vaikka mitä jos ei tarvis raahata niitä ympäri tätä mannerta. Sisäinen shoppaajani kärsii mutta lompakkoni iloitsee. (Pari pakettia tosin lähtenyt jo Suomeen...)

    Mukava blogi, kiva lueskella :)

    -A-

    VastaaPoista
  5. Ihanat noi ruskeat saappaat, vau!

    Mä myönnän kaikki muut kuumeet suvereenisti paitsi tuon vauvakuumeen. Noutänkjuu, mä oon varmaan lähettänyt sen oman kuumeiluosuuteni sulle :D

    VastaaPoista
  6. Nellis: <3

    Johanna: Kiva kuulla!

    Anu: Paketteja matkaan vaan ;) Hyvä kuulla Bonacure-suosituksia sultakin! Tervetuloa uusiksi!

    Piuku: You didn't read carefully. Mulla ei enää ole sitä vauvakuumetta ;)

    VastaaPoista
  7. Joo, luin mä :D

    Mutta päätin julkitodistaa että MULLA EI OO vauvakuumetta. Kertookohan tää jostain. Ei ole ei. Ei ikuna. Ei ole. Ei varmana...

    VastaaPoista
  8. Nevö sei nevö. Mikän ei oo niin epävarmaa, kun varma :P

    VastaaPoista