perjantai 18. kesäkuuta 2010

Oho, ostin kengät.

Kauhia kenkämania. Kaikki avokkaat varsinkin näyttää ihan mahdottoman ja vastustamattoman houkuttelevilta. Pillilahjefarkut yhdistettynä avokkaisiin, tietysti mahdollisimman monina erilaisina yhdistelminä. Ahh. Tällaiset haavekuvat pyörivät verkkokalvoillani. En ole koskaan käyttänyt korkoja ennen. Johtuu varmaan tästä 180 senttimetriä hipovasta varrestani, en ole koskaan halunnut vielä pakollista enempää olla muita pidempi. Lisäksi olen ollut tavattoman mukavuudenhaluinen poikatyttö. Nyt taidan ottaa ihan kirjaimellisestikin "korkojen kera" takaisin. Voiko ollakaan mitään ihanampaa, kun avokkaat. Mielellään sadat parit, kiitos.

Sokoksella olen käynyt parit kengät ostamassa oho-efektin saattelemana. Toiset on Vagabondin maailman tyylikkäimmät peruskorkkarit. Toiset taas sandaalit, jotka jäi maksamaan 13 euroa. Noilla taidan olla ainakin sen 185 senttiä pitkä. Mutta väliäkö sillä, näkee pidemmälle.

Parit kuvat kenkäihanuuksistani yhdellä innokkaalla neljävuotiaalla kanssaposeeraajalla. Ja hei, tuo hameeni tuossa kuvassa on vain koti- tai biitsikäytössä, ilman leggareita siis. Voitte siis olla huoletta.


7 kommenttia:

 1. Voi, miten kauniit ja lihaksikkaat jalat sulla on <3 ja upeat on kengätkin :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat kengät. Varsinkin nuo sandaalit. :)

  VastaaPoista
 3. Kävin lukkee. Siä oot ihana <3
  T: Kaisa (^KellY)

  VastaaPoista
 4. Oho, ostitpa kivat ;)

  Vauviksen kautta (siellä nickillä Suvii) löysin tänne. Oon ehkä mahdollisesti eksynyt aiemminkin, en oo ihan varma! :D Eemistä tullut iso ja komea poika jo!

  VastaaPoista
 5. Jenni: Kiitos! Noita kommentteja on kyllä kiva kuulla, ehkei siellä jumpissa ja saleilla ole ihan turhaa rampattu. <3

  Eeva: Kiitos!

  Kaisa: Likewise. <3

  Suvi: Olet käynyt, mutta aina vaan saa käydä uudelleenkin. :)

  VastaaPoista
 6. Ei se nyt ole niin vaarallista, jos on kenkien kanssa 185 pitkä. ;) Varsinkaan jos on noin nättejä kenkiä!

  Terveisin eräs joka on ILMAN kenkiä 182...

  VastaaPoista
 7. seinäkello seinäkalenteri häät seinälehti keskisuomalainen iltalehti

  VastaaPoista