maanantai 24. toukokuuta 2010

Poikatyttö harjoittelee naiselta näyttämistä

Niin, olen siis aikamoinen "äijä", monessa suhteessa. Kun iskäni ilmoitti menevänsä naimisiin, ostin kylmänviileästi mekon. Kun iskin sen päälleni ja korkkarit jalkaani, tunsin oloni niin tosi oudoksi. Eihän se nainen peilissä yhtään näyttänyt minulta? Koetin sitten kampauksen kanssa kompensoida lady-vaikutelmaa, mutta ei sekään onnistunut. Annoin kampaajan toteuttaa itseään ja vielä enemmän nainenhan minusta tehtiin. Ja onhan se kai jo harjoteltavakin, elokuussa kun on näytön paikka. Mekko sai kyllä hirveästi kehuja. Oli myös niin ihanan anteeksiantava vyötärönseudulle!

Häät meni yli odotusten, lasten kanssa. Vaikka tuo vanhempi on aikamoinen muurahaishousu, on sillä silti käytöstavat. Ja tuo nuorempi, hän se vasta hämmennystä herättikin. Kirkossa kommentoi vain musiikin loppumista ja hääpäivällisellä istui lähes putkeen kolme tuntia syöttötuolissaan. Nauraa hörötti, kun muutkin nauroivat. Iskänikin kommentoi, että eipä ole noin rauhallista vajaata 2-vuotiasta nähnyt. Eemi on kyllä ihan samanlainen kikattaja-käkättäjä-menijä pilke silmäkulmassa kuin veljensäkin. Kuitenkin malttaa istua aloillaan ihan uskomattomia aikoja toisinaan.

Häistä jatkoin kolmekymppisiin, joissa oli musta-fuksia -värikoodi, siitä johtuen vaihdoin vaatteita ja koruja kesken kaiken. Loppuun kuvasatoa. Siksi niin minä-keskeistä, kun en tahdo kenestäkään mukana olleesta kuin perheestäni, täällä kuvia esitellä.
7 kommenttia:

 1. Kaunis nainen olet :)
  Ja hyvin se mekko istui ja kampaus kaunis :)

  Kivat juhlat teillä varmasti ollut!

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Olet ollut kyllä ihan mielettömän kauniina! Tuo musta-fuksia asukin on tosi ihana!!

  VastaaPoista
 3. Tuo harmaa puku istuu sulle tos hyvin, mistä/mikä se on? T:-Mallu-

  VastaaPoista
 4. Kiitos Jenni, Nelli-Kaneli ja Miutumautu! Puku on Vero Modasta. Ja näyttää kyllä kuvissa hiukan harmaalta, mutta on ihan vaaleanbeige. :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä sä oot naista aidoimmillaan ylimmästä karvatupesta varpaan pohjaan asti - ja edustava ootkin!

  Kaunis ko mitkä noi molemmat puvut! Ja tukkakin oli UPEE!

  VastaaPoista
 6. Upea nainen!

  "Elokuussa näytön paikka" ?? Omat häätkö?!

  VastaaPoista
 7. Piuku, kato kun mulla oli semmonen olo, että kaikki nauraa mulle, niin naurettavalta omasta mielestäni näytin naiseuksissain :D

  Kerttu, juu. :)

  VastaaPoista